hermle handleiding RS232 delcam complexe produkten simpel voordeel
cnc machine fanuc heidenhain siemens Haas mazak
 
Voor het simuleren van CNC-freesprogramma's ISO en Heidenhain

Klik hier voor de draai-simulator

software cad cam aangedreven bemating arceren snijpunt lengte fabrief technishow beurs
     
  100% Nederlandstalig
Sùper-eenvoudig te bedienen
Gunstig geprijsd
ondersteunt besturings cycli
botsingdetectie
simulatie van subprogramma's en parameters
Duizenden tevreden gebruikers
Afmetingen van geometrie controleren
 
(Dubbel)klik op bovenstaand filmpje om in enkele seconden een indruk te krijgen van de simulator (zet het geluid aan)

Een perfect gereedschap voor de vakman in de werkplaats en nederlandstalig

Even snel een CNC programma controleren? Met de Tensor simulator kunnen CNC-programma's voor allerlei freesbewerkingen geverificeerd worden. Machine cycli voor allerlei besturingen worden ondersteund. Externe programma's die niet gemaakt zijn met TensorCadCam kunnen hiermee gesimuleerd worden, aangezien de Tensor-simulator in tegenstelling tot veel andere CadCam-systemen èchte CNC-code herkent die leesbaar is voor uw CNC-besturing.(dubbel)Klik op bovenstaand filmpje om in enkele minuten de mogelijkheden van de Tensor-draaisimulator te zien en of dit iets voor u is. (zet het geluid aan)

Intelligent CNC-freesprogramma's simuleren

cad/cam  pocket hoofdprogramma metavak deckel fagor cyclus goedkoop design machinefabriek G83, is prijsgunstig plasma klem programma mesbeitel retrofit job shop sinumeric, en camworks 3-axis is hermle G83 G-code dialoog

Cycli

De simulator is in staat allerlei cycli van allerlei besturingen te herkennen, dit varieert van Fanuc tot Okuma en Mitsubishi. Zo worden b.v. de cycli G81,G82 of van Heidenhain CYCL 1, CYCL3 of CYCL201 perfect gesimuleerd.
 
Botsingsdetectie

Bij ijlgang-bewegingen het materiaal in, of bij te kleine snijhoogte van het gereedschap, geeft de simulator een waarschuwing waardoor u gereedschapsbreuk kunt voorkomen
 
Offerteberekening

Tijdens simulatie loopt de de bewerkingstijd mee. Ook kan er voor een gereedschapswissel een tijd vastgelegd worden. Het is dus ook een handig gereedschap bij het maken van een offerte voor een opdrachtgever.
 
Parametrische- en subprogramma's

De Tensorsimulator heeft de intelligentie om NC-programma's opgebouwd uit parameters en IF-THEN en IF-WHILE commando's etc. perfect te simuleren. Ook expressies als optellen, aftrekken en vermenigvuldigen van parameters worden geheel gesimuleerd. Verder worden ook onderprogramma's herkend en uitgevoerd.
 
Meten van geometrie


Na simulatie kan gecontroleerd orden of het resultaat van het programma overeen komt met het produkt. Dit geeft dus de mogelijkheid om extern gemaakte programma's voordat je gaat frezen zelf nog even te controleren op bv radius hoeken en afstanden tussen geometrie.

 

 

 


boor u-boor sandvik kennametal bobcadcam profiel scm solids mastercam
 
 
Licentievoorwaarden | info@tensorcadcam.com | Website overzicht | Disclaimer

Koop nu Tensor online

fanuc cnc cad cam software parts service
cnc besturing Download Documentatie