NC-code voor Haas fagor Heidenhain FAPT Fanuc
cad cam 3d software donwload
 

 

  Op deze pagina worden vragen beantwoordt die gesteld worden door Tensor-gebruikers  


1. Manipuleren van assenstelsel om bij complexe bemating snel geometrie op te tekenen *
Klik hier voor uitleg
.

2. Tensor installeren op de PC *
Volg onderstaande instructies bij het installeren van TensorCad en TensorCadCam

Installeren van demoversie Tensor CAD
Na het installeren van TensorCad-nl.msi die je kunt downloaden op de downloadpagina van www.tensorcad.com via de Try now-knop, kun je een tijdelijke licentie aanvragen op deze zelfde download-pagina. Je krijgt vervolgens een mail met een link waar je een bestand caddemo.zip kunt downloaden. Pak dit bestand uit en dubbelklik vervolgens op caddemo.reg. Bevestig de vraag voor het toevoegen van de licentie met Ja. De tijdelijke licentie wordt nu toegevoegd aan het register. Je kunt nu TensorCad opstarten via het Tensor-icoon op het bureaublad.

Installeren van TensorCad bij aankoop van permanente licentie
Als je Tensor nog niet eerder geïnstalleerd hebt dien je dit eerst te doen. Installeer TensorCad-nl.msi die je kunt downloaden op de download pagina www.tensorcad.com via de Try now-knop.
Bij aankoop van TensorCad ontvang je van ons een mail met een licentie.zip bestand als attachment. Pak dit bestand uit en dubbelklik vervolgens op licentie.reg. Bevestig de vraag met Ja. De permanente licentie wordt nu toegevoegd aan het register. Je kunt nu TensorCad opstarten via het icoon op het bureaublad.

Installeren van demoversie TensorCadam
De demo-versie van TensorCadCam kun je downloaden op de download pagina van deze site via de Download-knop. Er wordt dan een bestand Tensor-compleet-NL.msi gedwonload. Door te dubbelklikken wordt de Tensor-software geïnstalleerd. Om Tensor vervolgens op te starten dien je eerst een tijdelijke licentie aan te vragen. Deze kun je ook op de download pagina aanvragen net onder de Download-knop. Door het invullen van een veld met enkele gegevens ontvang je een mail met een link waarmee je een bestand demolicentie.exe kunt downloaden. Dubbelklik na downloaden op dit bestand en bevestig via de Accept-knop. Een aantal bestanden en snelkoppelingen op het bureaablad worden toegevoegd. Behalve het TensorCadam icoon zijn er ook 2 snelkoppelingen voor de Tensor-Frees en Tensor-Draai simulator. Je kunt nu TensorCadCam opstarten via het Tensor-icoon op het bureaublad.


Installeren van TensorCadCam bij aankoop van permanente licentie
De up-to-date versie van TensorCadCam kun je downloaden op de download pagina van deze site via de Download-knop. Er wordt dan een bestand Tensor-compleet-NL.msi gedownload. Door daarop te dubbelklikken wordt de Tensor
software geïnstalleerd.
Om je eigen permanente licentie te verkrijgen krijg je van ons een .exe bestand waarop je kunt dubbelklikken. Door daarna op de Accept-knop te klikken worden alle benodigde bestanden voor het werken met Tensor onder licentie geïnstalleerd. Behalve het TensorCadam icoon worden er ook 2 snelkoppelingen voor de Tensor-Frees en Tensor-Draai simulator geïnstalleerd.

Ga nu via de verkenner naar de directory waarin je Tensor hebt geïnstalleerd. Als de bijgeleverde Tensor USB-sleutel nog niet in de USB-poort steekt doe dit dan nu. Meestal zal Windows dan automatisch een installatie van de driver voor de sleutel opstarten als de sleutel in de poort gestoken wordt. Volg daarbij de instructies. Is dit echter niet het geval, dubbelklik dan op het bestand setupdrv.exe die zich in de installatie-directory bevindt.
Als dit gebeurd is, kun je op het bestand DDLook.exe dubbelklikken die zich ook in deze directory bevindt. Als de sleutel-driver juist is geïnstalleerd zal het nummer van de Tensor USB-sleutel verschijnen. Dubbelklik nu op register.zip die zich ook in deze directory bevindt. Je ziet één of meerdere (afhankelijk van het aantal licenties die gekocht zijn) .reg bestanden met nummers. Dubbelklik nu op het bestand waarvan het nummer overeenkomt met het nummer die DDLook.exe laat zien. Bevestig vervolgens de vraag voor het toevoegen aan het register met Ja.
Nu kun je TensorCadCam opstarten via het Tensor-icoon op het bureaublad..

     
 
Koop nu Tensor online

cadcam dowload cnc free download proef versie
cnc operator Download Documentatie